Waar kan ik me inschrijven voor een baan?
Bij onze vestiging te Ermelo. Ook bestaat de mogelijkheid om je via de website in te schrijven. Wij nemen contact met je op zodra er een geschikte baan gevonden is.

Wat moet ik meenemen om mij in te schrijven?
Om een baan te vinden die zo goed mogelijk past bij jouw kennis, ervaring en wensen, hebben we informatie van je nodig. Bij inschrijving willen we in ieder geval het volgende van je weten: je naam, adres en telefoonnummer; je identiteitsbewijs en eventueel tewerkstellingsvergunning; je BSN/sofi-nummer; je banknummer; je ziekenfondsnummer; je opleiding, werkervaring en vaardigheden. Heb je een CV, diploma’s en getuigschriften? Neem dan een kopie mee; het werk dat je wel en niet wilt doen; de periode waarin je wilt werken; van hoe laat tot hoe laat je wilt werken; of je een eigen vervoermiddel hebt.

Hoe zit het met het vakantiegeld en de reserveringen?
Boven op je bruto salaris krijg je vakantiegeld. Dit bedrag vind je in de vorm van een reservering terug op je salarisspecificatie. Daarnaast bouw je per gewerkt uur nog andere reserveringen op. Deze zijn bestemd om je door te betalen mocht je een vrije dag willen opnemen, tijdens kort verzuim, op erkende feestdagen en als je buitengewoon verlof opneemt. Ook deze reserveringen zijn terug te vinden op je salarisspecificatie.

Bouw ik pensioen op?
Iedere medewerker die ouder is dan 21 jaar en langer dan 26 weken werkzaam is voor Euro Personeeldiensten B.V. neemt deel aan de pensioenregeling.